Direct contact? (0184) 68 44 08

Glasfolie

U zoekt glasfolie voor uw bedrijf of instelling? Dan hoeft u niet verder te zoeken! U vindt bij ons alle soorten folie voor uw situatie. Of u op zoek bent naar zonwerend folie, veiligheidsfolie, spiegelfolie, privacyfolie, decoratiefolie of ander folie, u vindt het bij ons. De voorbeelden geven een klein voorproefje van wat er mogelijk is. Heeft u een heel ander idee? Dan helpen we u heel graag met uw plannen, bij ons is alles mogelijk!

Glasfolie bij Korteland

Glasfolie wordt vaak gebruikt als reclame, bewegwijzering, zonwering of als decoratief element. Doordat we full colour beprinten kunnen we alles maken waar u van droomt. Veel reclamebureaus weten ons te vinden met creatieve ideeën die we graag uitwerken in glasfolie. Alle soorten glasfolie kunnen we full colour beprinten, zonwerend folie met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop is voor ons geen probleem. Met onze producten kunt u de uitstraling van uw pand naar buiten of uw interieur helemaal veranderen. Een werkruimte meer privacy geven door gebruik te maken van privacyfolie ook een heel praktische en populaire toepassing van glasfolie.

Ons advies over glasfolie

Glasfolie is een investering in uw pand dat een bepaalde sfeer en meerwaarde geeft. Het is daarom wel belangrijk om u goed te laten adviseren. Wat is het doel van de folie en welke eigenschappen moet het hebben? Wij geven u graag een advies op maat om er zeker van te zijn dat u het juiste materiaal kiest. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe prijs en advies op maat.