Direct contact? (0184) 68 44 08

Bureau scheidingswanden

Als je schermen moet plaatsen tussen werkplekken vanwege de Covid-19 maatregelen, waarom dan van die saaie transparante of witte schermen als je ook je werkplek gelijk een nieuwe uitstraling kan geven?! Bij ons verkrijgbaar in elk gewenst design of huisstijl in meerdere afmetingen verkrijgbaar. En vaak goedkoper dan plexiglas. De omlijsting is van duurzaam karton.

Wij kunnen deze schermen in iedere maat en vorm leveren. Los staand op het bureau of bevestigd aan de huidige akoestische afscheiding. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid voor een duurzame kartonnen ombouw. Hier kan je ieder gewenst design op laten printen. Op deze manier is het ook direct een eyecatcher.

Acrylaat-ofwel Plexiglas platen kennen jullie misschien als windscherm. Ze worden op dit moment veel op balies en aan kassa’s ingezet om besmetting te voorkomen. Maar ook al in de kantoortuinen en op scholen. De voorgeschreven 1,5 meter afstand blijkt in de praktijk bij balies, kassa’s, kantoren en scholen praktisch moeilijk haalbaar. Dit geeft niet alleen een gevoel van onveiligheid voor medewerkers, maar het kan ook levensgevaarlijk zijn.

Producten die wij wel al produceerde, maar nu aangepast zijn aan de Covid-19 maatregelen en daarom om andere redenen besteld. Zoals deze bureau schermen. Eerder ingezet voor de akoestiek in kantoortuinen. Te leveren in alle gewenste designs, nu zelfs nog hoger en met een venster van blank polyester plaat. Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij op maat kunnen beiden.

neem direct contact met ons op!