Direct contact? (0184) 68 44 08

Auto- en scheepsbelettering die uw verder brengt

Een bedrijfsauto is een fantastische reclamedrager voor uw bedrijf.  Iedere dag in beeld. Opvallend en functioneel. Het is uw visitekaartje op de weg.

Uw bedrijfsauto of volledige wagenpark kan Korteland In- en Outdoor Signing voorzien van autobelettering of complete full colour prints. Met speciale folies kunnen wij opvallende ontwerpen maken.

Auto- en vervoersreclame levert een hoge attentiewaarde en is dus een effectief reclamemiddel. Een goed ontwerp verwerkt met de juiste folies geven een duurzaam resultaat. De creatievelingen van Korteland In- en Outdoor Signing kunnen u hierin adviseren of voor een opvallend ontwerp voor uw autobelettering zorgen.

Neem direct contact met ons op!

Scheepsbelettering

Ook schepen worden door Korteland In- en Outdoor Signing van reclame voorzien. Zoals bijvoorbeeld het aan brengen van freesletters op de boeg, het achterschip, brug of autokraan. Scheepsbelettering kan op veel plaatsen en manieren worden toegepast.

Ook kunnen wij safetyplans voor uw schip leveren en aanbrengen.

Ons advies over scheepsbelettering

Juist voor scheepsbelettering geldt dat herkenbaarheid op grote afstand van groot belang is. De juiste keuze in grootte en vorm van de letters is daarom belangrijk. Wij zijn bekend met de soms hoge mechanische belasting op schepen. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd welk materiaal op welke ondergrond het beste resultaat geeft.

bekijk meer van ons werk

Laatste nieuwsberichten over belettering