Direct contact? (0184) 68 44 08

COVID-19 preventie

Door de Covid-19 regelgeving hebben sommige bestaande producten van ons een ander doel gekregen bij gebruik en hebben wij nieuwe producten ontwikkeld. Wij hebben een compleet assortiment aan producten die wij kunnen leveren om de veiligheid te verhogen van medewerkers en bezoekers met betrekking tot de Covid-19. Denk hierbij aan acrylaat- ofwel plexiglas platen voor op balies ter bescherming van de medewerker, vloerstickers om afstand te bewaren of kartonnen life size borden om aan te geven om de juiste afstand te bewaren.

De voorgeschreven 1,5 meter afstand blijkt in de praktijk bij balies, kassa’s, kantoren en scholen praktisch moeilijk haalbaar. Dit geeft niet alleen een gevoel van onveiligheid voor medewerkers, maar het kan ook levensgevaarlijk zijn.

Wij leveren dit soort producten al jaren, alleen meestal voor andere doeleinden. Deze producten zijn nu goed in te zetten voor de huidige veiligheidsmaatregelen van de overheid.

Wij produceren al enkele jaren duurzame kartonnen promotiemiddelen. In deze tijd krijgen wij hier nog meer vraag naar, omdat ze veel worden ingezet als communicatiemiddel.

Wij leveren ook afscheiding schermen in iedere maat en vorm. Los staand op het bureau of bevestigd aan de huidige akoestische afscheiding. Ze kunnen ook op de vloer staan. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid voor een duurzame kartonnen ombouw. Hier kan je ieder gewenst design op laten printen. Op deze manier is het ook direct een eyecatcher.

neem direct contact met ons op!