Direct contact? (0184) 68 44 08

Kartonnen promotie- en communicatiemiddelen

Rondom campagnes is het creëren van beleving steeds belangrijker. Opvallende promotiemiddelen zijn dan een uiterst effectief middel om de beleving rondom uw product-, merk- of bedrijfspresentatie te versterken. Ze vergemakkelijken en verbeteren namelijk de merkcommunicatie. Maar zijn ook goed in te zetten voor meer algemene communicatie. Deze vloer displays van duurzaam karton worden nu veel ingezet om de veiligheidsmaatregelen te benadrukken.

Promotiemiddelen

Korteland In- en Outdoor Signing heeft een geheel eigen range aan promotiemiddelen in huis, die daadwerkelijk opvallen door hun verrassende verschijningsvormen. Het meest efficiënte middel is ons kartonnen krukje. Deze krukjes staan binnen een minuut in elkaar, kunnen 200 kilo dragen en zijn passend in uw huisstijl te leveren. Zeer geschikt om in te zetten tijdens beurzen, netwerkbijeenkomsten of tijdens actiedagen als weggevertje.

Valentijnssfeer bij MAKADO

Winkelcentrum MAKADO in Alblasserdam vierde de liefde! Het winkelende publiek werd verrast met verborgen liefdesboodschappen. Wij mochten de combinatie van traditionele rolbanners en de duurzame promotionele aankleding verzorgen. Regelmatig leveren wij ze voor bedrijven die naar beurzen gaan. Dit keer werden ze ingezet om de liefde uit te delen. Dat maakt het natuurlijk, ook voor ons, nog net een stukje leuker!

Techniekroute

Op woensdagochtend 20 februari 2019 heeft Korteland Reclame een aantal groepen 8 van Nieuw-Lekkerlandse basisscholen ontvangen. De activiteitenochtend stond in het teken van de ‘Techniekroute’. Dit initiatief is ontstaan vanuit de wens om kinderen in de basisschoolleeftijd al te laten kennismaken met de technische sector en hun interesse te wekken voor een beroep in die branche.

Hightech privacy-glasfolie

Korteland In- en Outdoor Signing heeft weer iets nieuws! Iets heel speciaals: hightech privacy-glasfolie. Met hightech privacy-glasfolie heeft uw glazen kantoorruimte altijd een open karakter tot op het moment dat u privacy nodig heeft. Met één druk op de knop van transparant naar mat. En weer terug zodra u dat wil. Wij zijn er super enthousiast over.

Look-a-like ‘De Nachtwacht’

Door middel van 360 graden foto’s wil fotograaf Julius Rooymans de Nachtwacht terugbrengen naar de werkelijkheid. “Ik wil mensen laten zien hoe het plaatje eruit zag toen het werd geschilderd”, vertelt de fotograaf in Editie NL.

De Nachtwacht 2.0

Het is een jarenlange traditie bij Korteland: het maken van een bijzondere kerstgroet. Een kerstkalender, hoe mooi ook, vinden we te gewoontjes. We gaan voor een verrassende foto waarop álle mensen van Korteland Schilders en Korteland Reclame op een bijzondere manier poseren. Dat is iedere keer weer een uitdaging. Oordeel zelf!

Mondriaanse kerstgroet

Het is al jarenlang traditie bij ons. Het maken van een bijzondere kerstgroet. Een leuke of mooie kerstkaart vinden we te gewoontjes. Nee, we gaan voor een verrassende foto waarop alle mensen van Korteland Schilders en Korteland Reclame op een bijzondere manier staan geposeerd. Dit is “the making of” voor de kalender van 2018!’

Beurswand

Eén droom had Arjen Spek uit het Zuid-Hollandse Papendrecht. Een eigen zaak. Op 15 februari 2005 waagde hij de sprong. Met een telefoon, een rugzak aan ervaring en een dosis doorzettingsvermogen was Milati Grass Machines geboren. Een bedrijf voor tuin- en parkmachines. En van underdog is Milati inmiddels een speler om rekening mee te houden. Een goaltjesdief …

Car wrap

Wij zijn trotse business ambassadeur van een ZOA project in Uganda. Tijdens onze open dag ter gelegenheid van onze jubileumviering hebben wij de promotie auto van ZOA als extra sponsoring een totale car wrap gegeven. Wij laten jullie graag zien hoe dat werkt.

Car wrap time lapse

Wij zijn trotse business ambassadeur van een ZOA project in Uganda. Tijdens onze open dag ter gelegenheid van onze jubileumviering hebben wij de promotie auto van ZOA als extra sponsoring een totale car wrap gegeven. Wij laten jullie in deze time lapse graag zien hoe het hele proces van car wrapping in zijn werk gaat.

Korteland jubileum 50 jaar

Wat was het een mooie dag, donderdag 14 september 2017. Overweldigende belangstelling en hart verwarmende felicitaties. Wij blikken graag met jullie terug op deze feestelijke dag met een sfeerimpressie.