Direct contact? (0184) 68 44 08

Ons team

Adrie Korteland

Vanaf kinds af aan ​heb ik al ​geroepen dat ik schilder wilde worden. En zo kwam ik op mijn zestiende in de zaak. Het ambachtelijk beschilderen van wagens was het begin ​van de reclame ​en we zijn vervolgens met de ontwikkelingen daarin meegegaan. Waarom? Puur omdat ik het zo leuk vind. Dat creatieve, daar word ik blij van​!​ Nu doe ik hier van alles wat, ​maar mijn hoofdtaak is de planning. Iedere dag doe ik mijn best om onze klanten tevreden te stellen​.​ Ik hou heel veel van m’n werk, dat is bijna mijn hobby. Maar het allermooiste vind ik kijken naar kunst en knutselen/restaureren van oldtimers. Mijn laatste project is de Mercedes SL. Super leuk om te doen in mijn vrije tijd!

Ricardo Peursem

Komt vanaf mei 2017 vanuit het baggeraars dorp uit de Alblasserwaard op de motor naar Nieuw-Lekkerland. Werkzaam in de voorbereiding, maar ook inzetbaar om zijn handen uit de mouwen te steken bij de montage. “In een korte tijd veel bijgeleerd over de ontwerpprogramma’s, snijplotters, freesmachines en printers waar Korteland reclame mee werkt. Heel leuk om binnen zo’n korte tijd veel bij te leren in mijn vakgebied. Het leukste in de montage vind ik toch wel de autobelettering of complete full colour prints aanbrengen. Met speciale folies kunnen wij opvallende ontwerpen maken en het is dan altijd weer leuk wanneer je die onderweg tegen komt.” Hij is gek op alles wat met snelheid te maken heeft. Of dit nu met de motor is of de auto en het liefst met klassieke rock- of popmuziek op de achtergrond.

Arjan Slotboom

Geboren en getogen ‘ Lekkerlander ‘ zoals ze dat in de volksmond noemen. In de weekenden meestal op het voetbalveld te vinden van VV Nieuw- Lekkerland met de pupillen of een outdoor activiteit met zijn eigen kids. Inmiddels alweer 20 jaar in dienst bij Korteland In- en Outdoor Signing. Begonnen in de productie, waar hij de meeste facetten van het reclamewerk doorlopen heeft. “Vooral de afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk, ieder project is weer anders. Sinds een paar jaar verzorg ik de prijsaanvragen, een stukje ontwerp en werkvoorbereiding. Door mijn jarenlange ervaring heb je vaak aan een half woord van een opdrachtgever al genoeg en kan je ze echt een advies op maat meegeven.”

Jos Stout

Jos maakt sinds 2003 deel uit van het team van Korteland Reclame.
Dagelijks is hij te vinden in de werkplaats als digitaal print operator en werkvoorbereider. Hij heeft in de afgelopen jaren al heel wat kleurrijke prints, foto’s en logo’s voorbij zien komen. “De digitale technieken veranderen snel. Bij Korteland Reclame spelen wij hier zoveel mogelijk op in. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken. Voor mij dan altijd weer de uitdaging deze goed onder de knie te krijgen en het maximale uit de machines te halen. Super tof wanneer je dan weer een mooi product aan de buitendienst mee kan geven en je het resultaat later weer terug ziet op bijvoorbeeld een binnen- of buitenwand.” Tussen alle kleuren die je kan kiezen, gaat zijn voorkeur toch uit naar groen, wit en geel. De kleuren van VV Nieuw-Lekkerland waar hij trainer is van de A1 jongens.

Niek van den Bosch

Vanaf 2022 ben ik werkzaam als accountmanager bij Korteland. Een baan die helemaal past bij mijn karakter en persoonlijke interesses. Ik ben een ‘mensenmens’ en hou ervan om een langdurige relatie aan te gaan met klanten en deze zo goed mogelijk te bedienen. Transparant en eerlijk zijn staan bij mij hoog in het vaandel. Hoe soms met kleine, creatieve oplossingen een grote verandering voor uw bedrijf gerealiseerd kan worden vind ik fantastisch. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden op pad. In onze eigen keet of lekker op de padelbaan, stilzitten is niet mijn sterkste kant. En oh ja, ik houd van koffie!

Jan Peter Hak

In 1998 ben ik op de administratie begonnen,  daarna enkele jaren werkzaam geweest als  verkoper in de buitendienst. Nu werk ik met plezier al weer heel wat jaren op de afdeling waar ik begon en ben zodoende verantwoordelijk voor de cijfers binnen het bedrijf. Omdat mijn werk binnen vier muren afspeelt vindt ik het heerlijk om in mijn vrije tijd buiten te zijn en dat lukt prima met hobby’s  als wandelen, fietsen en hardlopen. Ook vindt ik het ontzettend leuk om samen met mijn zoon met  lego te bouwen. En zo mag ik dus op  alle fronten een “steentje”  bijdragen.

Janny Oosterwijk

Vanaf 2017 help ik mee om de folies klaar te maken voor montage. Ik stuur de bestanden naar de snijplotter. Het werk wat hieruit kom pel ik om het daarna te appliceren met applicatietape zodat ik het als laatst kan schoonsnijden. Heel precies werkje want mijn collega’s moeten dit direct op locatie kunnen monteren. Het leukste vind ik de variatie van kleine letters of cijfers tot aan de grote logo’s. In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin, familie en vrienden.

Frank van der Vlies