Direct contact? (0184) 68 44 08

Ons team

Adrie Korteland

Vanaf kinds af aan ​heb ik al ​geroepen dat ik schilder wilde worden. En zo kwam ik op mijn zestiende in de zaak. Het ambachtelijk beschilderen van wagens was het begin ​van de reclame ​en we zijn vervolgens met de ontwikkelingen daarin meegegaan. Waarom? Puur omdat ik het zo leuk vind. Dat creatieve, daar word ik blij van​!​ Nu doe ik hier van alles wat, ​maar mijn hoofdtaak is de planning. Iedere dag doe ik mijn best om onze klanten tevreden te stellen​.​ Ik hou heel veel van m’n werk, dat is bijna mijn hobby. Maar het allermooiste vind ik kijken naar kunst en knutselen/restaureren van oldtimers. Mijn laatste project is de Mercedes SL. Super leuk om te doen in mijn vrije tijd!

Ricardo Peursem

Komt vanaf mei 2017 vanuit het baggeraars dorp uit de Alblasserwaard op de motor naar Nieuw-Lekkerland. Werkzaam in de voorbereiding, maar ook inzetbaar om zijn handen uit de mouwen te steken bij de montage. “In een korte tijd veel bijgeleerd over de ontwerpprogramma’s, snijplotters, freesmachines en printers waar Korteland reclame mee werkt. Heel leuk om binnen zo’n korte tijd veel bij te leren in mijn vakgebied. Het leukste in de montage vind ik toch wel de autobelettering of complete full colour prints aanbrengen. Met speciale folies kunnen wij opvallende ontwerpen maken en het is dan altijd weer leuk wanneer je die onderweg tegen komt.” Hij is gek op alles wat met snelheid te maken heeft. Of dit nu met de motor is of de auto en het liefst met klassieke rock- of popmuziek op de achtergrond.

Arjan Slotboom

Geboren en getogen ‘ Lekkerlander ‘ zoals ze dat in de volksmond noemen. In de weekenden meestal op het voetbalveld te vinden van VV Nieuw- Lekkerland met de pupillen of een outdoor activiteit met zijn eigen kids. Inmiddels alweer 20 jaar in dienst bij Korteland In- en Outdoor Signing. Begonnen in de productie, waar hij de meeste facetten van het reclamewerk doorlopen heeft. “Vooral de afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk, ieder project is weer anders. Sinds een paar jaar verzorg ik de prijsaanvragen, een stukje ontwerp en werkvoorbereiding. Door mijn jarenlange ervaring heb je vaak aan een half woord van een opdrachtgever al genoeg en kan je ze echt een advies op maat meegeven.”

Jos Stout

Jos maakt sinds 2003 deel uit van het team van Korteland Reclame.
Dagelijks is hij te vinden in de werkplaats als digitaal print operator en werkvoorbereider. Hij heeft in de afgelopen jaren al heel wat kleurrijke prints, foto’s en logo’s voorbij zien komen. “De digitale technieken veranderen snel. Bij Korteland Reclame spelen wij hier zoveel mogelijk op in. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken. Voor mij dan altijd weer de uitdaging deze goed onder de knie te krijgen en het maximale uit de machines te halen. Super tof wanneer je dan weer een mooi product aan de buitendienst mee kan geven en je het resultaat later weer terug ziet op bijvoorbeeld een binnen- of buitenwand.” Tussen alle kleuren die je kan kiezen, gaat zijn voorkeur toch uit naar groen, wit en geel. De kleuren van VV Nieuw-Lekkerland waar hij trainer is van de A1 jongens.

Bert Vreeken

U wilt uw bedrijf, organisatie, instelling of school onderscheiden van de vele anderen? Uw medewerkers, bezoekers of leerlingen een krachtige boodschap met de juiste beleving meegeven? Die uitdaging ga ik graag voor u aan! Als accountmanager van Korteland In & Outdoor Signing adviseer ik geen producten maar oplossingen die een hoger resultaat voor u betekenen. Met ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt milieubewust werken en fabriceren nog meer kleur. U ziet het helder terug in de vele circulaire eindresultaten.

Overtuig uzelf en maak kennis met onze belevingsmethodiek!

Bel 0184-68 44 08 of mail bert@korteland.eu

Tot ziens!

Positief opvallend – boodschap versterkend – rendement verhogend!

Dat moet een Korteland Signing zijn!

Jan Peter Hak

In 1998 ben ik op de administratie begonnen,  daarna enkele jaren werkzaam geweest als  verkoper in de buitendienst. Nu werk ik met plezier al weer heel wat jaren op de afdeling waar ik begon en ben zodoende verantwoordelijk voor de cijfers binnen het bedrijf. Omdat mijn werk binnen vier muren afspeelt vindt ik het heerlijk om in mijn vrije tijd buiten te zijn en dat lukt prima met hobby’s  als wandelen, fietsen en hardlopen. Ook vind ik het ontzettend leuk om samen met mijn zoon met  lego te bouwen. En zo mag ik dus op  alle fronten een “steentje”  bijdragen.

Frank van der Vlies

Als geboren en getogen Sliedrechter is het fijn werken bij Korteland. Nuchter, laagdrempelig en heel erg gezellig. Met mijn ruim 13 jaar werkervaring ben ik inmiddels een echte signing specialist. Dagelijks ben ik bij Korteland aan het werk om de mooiste projecten voor onze klanten te realiseren. Ik kan enorm genieten van ‘problemen’. Die zijn er immers om op te lossen! Dat vind ik het leukste van mijn werk; op een creatieve, handige manier voor elk probleem een oplossing vinden. Het eindresultaat is elke keer weer een moment van trots en voldoening. Thuis ben ik graag samen met mijn vrouw en dochter, onze trots! Lekker met een speciaal biertje op de bank. Als het maar gezellig is.

Lennart

Als goedlachse creatieveling werk ik sinds 2022 bij Korteland In & Outdoor Signing in de buitendienst. Iedere dag mag ik nieuwe producten monteren, beplakken en aanbrengen. Ik geniet vooral van de uitdaging en variatie binnen mijn vak. Of het nu buiten of binnen is, of het gaat om een grote gevelreclame plaatsen of over het aanbrengen van glasfolie binnen een kantoor, geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd sta ik graag achter de BBQ of ben ik op het water te vinden.

Korteland Reclame_Lennart

Heleen van Turenhout – Korteland

Ik ben Heleen van Turenhout – Korteland. Inderdaad ja, een volwaardig lid van de familie. Na enige jaren buiten het familiebedrijf te hebben gewerkt, ben ik terug als commercieel medewerker binnendienst bij Korteland In & Outdoor Signing. Drie dagen hou ik mij bezig met het beantwoorden van vragen van bestaande en nieuwe relaties. En werk ik ‘dedicated’ aan het introduceren en uitbouwen van ons speciale label ‘Sign & Design Campus’ voor het onderwijs. Het is enorm inspirerend en dankbaar werk om voor bestaande en nieuwe relaties te werken. Wij houden ons bezig met wat wij in populaire termen wel eens het ‘pimpen van gebouwen’ noemen. Maar ook draaien we onze hand niet om voor vlaggen, lichtbakken of naadloos behang, om maar wat te noemen. En desgewenst helpen we mee met het ontwerpen en bedenken van passende oplossingen. Dus zelf geen inspiratie? Geen probleem; dat zit in onze genen. Met soms eenvoudige middelen en beperkte investeringen maken wij van ‘uitgeleefde’ panden, zowel binnen als buiten, een vitaal en sprankelend nieuw geheel. Daar werk ik graag aan mee. Mogen wij dat ook voor u doen? Bel naar 0184-68 44 08; de kans is groot dat u mij aan de lijn krijgt.

Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Klein geluk: werken in de tuin, genieten van de zon, bloemen en planten. En lekker eten. Voor sommigen niet spannend, maar voor mij ligt het geluk voor je vensterbank in plaats van aan de horizon.