Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 days ago
NIEUW - INNOVATIEF
Switch Folie is een zelfklevende privacyfolie. Een hightech variant op de verschillende folies die Korteland In- en Outdoor Signing biedt. Dat zijn mooie folies – al dan niet voorzien van een uitgesneden logo of bedrukking in fullcolour – op transparante delen van kantoor-, behandel of vergaderruimte. Deloitte en de Hogenschool in Rotterdam zijn jullie al voorgegaan. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.
Korteland Reclame
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Wij stellen graag aan jullie voor!
Sinds februari 2019 is Maria de Wit met veel enthousiasme bij Korteland als junior accountmanager aan de slag gegaan.https://www.korteland.eu/wij-stellen-graag-aan-jullie-voor/
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
TIP! Open dag
Van Eijk Meubel en Interieurbouw aan aan de Veenweideweg 1 in Nieuw-Lekkerland is de afgelopen maanden flink verbouwd en het machinepark fors uitgebreid. Ze zijn trots op het resultaat en nodigen daarom iedereen uit voor de open dag morgen, 15 februari, van 9.30 tot ca 12.30 om het resultaat te bekijken. https://www.vaneijkinterieurbouw.nl/index.html
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
De eerste nieuwsbrief van 2020 is eind januari verstuurd! Met prachtige nieuwe innovatieve producten en diensten van ons. Niet ontvangen? Lees de nieuwsbrief dan na via onderstaande link. Heeft u interesse, vragen, opmerkingen of wilt u gewoon meer informatie? Laat het ons dan weten via e-mail of bel ons gewoon even op!
https://www.korteland.eu/nieuwsbrief-januari-2020/
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft een video gedeeld.2 weeks ago
Recent heb je onze video met Deloitte voorbij zien komen met de switch folie. Bekijk hier de video van DZAP waar wij een fijne samenwerking mee hebben gehad in dit project.
Korteland Reclame
DZAP
Geert neemt ons mee naar Deloitte Digital en laat zien wat een gave gadgets hij bij The Garage heeft toegepast. Impressed! - - - #DeloitteDigital #TheGarage #OlympischStadion #Amsterdam #AV #gadgets #kantoor #CitroenGarage #interieur #kantoorontwerp
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
TIP! Open dag
Van Eijk Meubel en Interieurbouw aan aan de Veenweideweg 1 in Nieuw-Lekkerland is de afgelopen maanden flink verbouwd en het machinepark fors uitgebreid. Ze zijn trots op het resultaat en nodigen daarom iedereen uit voor de open dag op zaterdag 15 februari van 9.30 tot ca 12.30 om het resultaat te bekijken.
https://www.vaneijkinterieurbouw.nl/index.html