Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 days ago
Zitten de examens er voor jou ook op? πŸ‘©β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“ Ben jij op zoek naar een vakantiebaan om wat extra zakgeld te verdienen? πŸ’ΆOf ben jij die schoolverlater die enthousiast in de in- en outdoor signing wil gaan starten? Neem dan contact met ons op. πŸ“²Want als jij ook liever een actieve (bij)baan hebt waarbij je in een gezellig team aan de slag kan, dan zit je bij ons goed!
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Vandaag is de nationale dag van het werkplezier. Ben jij een starter en bereid om al werkend te leren. Of ben jij die ervaren kracht die toe is aan wat anders? Neem dan contact met ons op. Want als jij ook met plezier naar je werk wilt, dan zit je bij ons goed!
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Teksten, afbeeldingen, kunst, met jullie design bekleden wij de wanden! πŸ‘‰ πŸ‘‰ https://www.korteland.eu/portfolio-item/hsr-museumpark/
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 month ago
Maak er een gezellige dag van! πŸ‘‘
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 months ago
MAAT bestaat dit jaar 85 jaar en hier zijn ze terecht trots op! Wij mochten ook de jubileum editie vlaggen verzorgen. Van harte! 🚩
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 months ago
De ideale combi vind Speciaalbakkerij van der Grijn: Korteland Schilders en Korteland In- en Outdoor Signing
Denk je aan Korteland uit Nieuw-Lekkerland, denk je direct aan schilders en aan signing. Alsof het bij elkaar hoort. En dat is deels ook zo. We zijn en blijven familie. Letterlijk. Maar ook figuurlijk. We zijn dan wel twee aparte bedrijven, maar we werken uitstekend samen en weten exact wat we aan elkaar hebben. Dat is mooi, want onze expertises vullen elkaar naadloos aan en overlappen soms. En dat is voor de klant, die ons beide nodig heeft, een hele zorg minder.
Lees hier het interview met Bakker Ron van der Grijn
https://www.korteland.eu/de-ideale-combi-korteland-schilders-en-korteland-in-en-outdoor-signing/