Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame6 days ago
HagaZiekenhuis heeft 3500 medewerkers, ruim 320 medisch specialisten en 600 verpleegbedden. Jaarlijks hebben ze bijna 29.000 opnamen, doen ze meer dan 46.000 operaties en zien zee 160.000 patiënten voor de eerste keer in een van de poliklinieken. Jaarlijks worden zo’n 3000 baby’s in het ziekenhuis geboren, waarvan 1200 door de eigen verloskundige van de vrouw. Dat ze trots zijn op de mooie stad waarin ze gevestigd zijn mag duidelijk zijn! Wij hebben deze foto geprint op muurfolie, gelamineerd en gemonteerd. Deze wand is geplaatst in de afdeling MRI ablatiecentrum.
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Bij Hoedenspeciaalzaak Nelly in Alblasserdam weten ze van de hoed en de rand. Al generaties lang. Korteland heeft de winkel balie beplakt met folie. Deze foto is een uitvergrote foto uit 1932. Het betonlook achter de foto hebben we samen met eigenaresse Ellen uitgekozen. De montage is ook door Korteland verzorgd. Lees hier meer over het verhaal achter de foto ➡️ https://www.korteland.eu/hoedenspeciaalzaak-nelly/
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
ZOA is een christelijke noodhulp- en wederopbouworganisatie die zich inzet voor mensen in crisisgebieden. ZOA staat voor Zuid-Oost Azië, waar de organisatie in 1973 begon met het bieden van hulp. Inmiddels is ZOA ook actief in Afrika en het Midden-Oosten. ZOA is dus een internationale organisatie, maar haar basisplaats is Nederland. ZOA helpt slachtoffers bij (natuur)rampen en gewapende conflicten.

Voor ZOA hebben we meerdere auto beletteringen gedaan en zo nu ook de aanhangwagen. Samen met Korteland Schilders ondersteunen wij dit nobele doel al jaren.
Korteland Reclame
Korteland Reclame voelt zich enthousiast.3 weeks ago
🎥 🎬 vandaag draaidag op locatie, binnenkort meer! #sneakpreview
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 month ago
Soet Wonen en Slapen bestaat 80 jaar en dat vieren ze deze maand! Van harte! 🎈Voor dit jubileum hebben wij een textielframe mogen verzorgen in het verbouwde kantoor. Wij hebben deze uitvergroot van een oude foto. Op de bakfiets de oprichter de heer Soet met zijn zoon. De broer van de oprichter heeft vorige week de zaak officieel aan zijn zoons doorgegeven.
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 months ago
Promotiemiddelen die echt opvallen!
Rondom campagnes is het creëren van “excitement” steeds belangrijker. Opvallende promotiemiddelen zijn dan een uiterst effectief middel om de beleving rondom uw product-, merk- of bedrijfspresentatie te versterken. Ze vergemakkelijken en verbeteren namelijk de merkcommunicatie. Wij hebben een specifieke range aan promotiemiddelen in huis. Die daadwerkelijk opvallen door de verrassende verschijningsvormen. Bijna alles is te maken met onze nieuwe machine, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!
https://www.korteland.eu/promotiemiddelen/