Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 weeks ago
Keurslagerij Bouter kreeg vandaag een upgrade. Je krijgt er trek van! 🥩🍗🍖🥘 Bedankt voor de opdracht!
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
Met hightech privacy-glasfolie heeft uw glazen kantoorruimte altijd een open karakter tot op het moment dat u privacy nodig heeft. Met één druk op de knop van transparant naar mat. En weer terug zodra u dat wil. De ideale oplossing dus voor iedere ruimte waar je af en toe privacy nodig hebt. Het is ook mogelijk om zo’n glaswand in de privacy-stand te gebruiken om daarop afbeeldingen of presentaties te projecteren.
Korteland Reclame
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
Winkelcentrum Makado Alblasserdam vierde op donderdag 14 februari de liefde. Wij van Korteland In- & Outdoor Signing mochten de combinatie van traditionele rolbanners en de duurzame promotionele aankleding verzorgen. Het hart en de statafels zijn speciaal voor MAKADO ontworpen en voor het eerst in productie gegaan. Dit zijn materialen die wij regelmatig leveren voor bedrijven die naar beurzen gaan. Dit keer werden ze ingezet om de liefde uit te delen. Dat maakt het natuurlijk, ook voor ons, nog net een stukje leuker!

https://www.korteland.eu/makado-ondergedompeld-in-valentijnssfeer/
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
Wij wensen MV Transport uit Oud- Alblas weer veel veilige kilometers toe! 💨
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 month ago
Gefeliciteerd Jan Kees Boer Transport! 🎉
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 month ago
Sinds 1 januari 2019 is Gemeente Molenlanden officieel een gemeente. Tot voor kort bestonden de twee gemeenten Molenwaard en Giessenlanden apart van elkaar, maar deze zijn succesvol gefuseerd. Molenlanden had als nieuwe gemeente uiteraard ook een nieuwe huisstijl nodig. Onderdeel daarvan is een logo dat te zien is op en in alle communicatie(middelen). Op de website, het briefpapier… maar natuurlijk ook op de ‘dienstauto’s’ van deze jonge gemeente.

https://www.korteland.eu/logo-voor-gemeente-molenlanden/