Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 day ago
Acrylaat-ofwel Plexiglas platen kennen jullie misschien als windscherm. Ze worden op dit moment veel op balies en aan kassa’s ingezet om besmetting te voorkomen. De voorgeschreven 1,5 meter afstand blijkt in de praktijk bij balies en kassa’s praktisch niet haalbaar. Dit geeft niet alleen een gevoel van onveiligheid voor medewerkers, maar het is ook levensgevaarlijk.

De schermen zijn in iedere maat en vorm leverbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Het enige onderhoud dat het vraagt is een poetsbeurt om eventueel stof of aanslag af te nemen. Gebruik hiervoor een lauw zeepsopje of bij hardnekkiger aanslag Glassex en een zacht katoenen doek.
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 day ago
De eerste producten hebben wij al gemaakt. Vanaf volgende week gaat onze kennismakingsactie van start! 💥
https://www.signpro.nl/nieuws-item/korteland-ruilt-twaalf-jaar-oude-anapurna-in/
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Na 12 jaar trouwe dienst is bij ons de Anapurna M ingeruild voor een Anapurna H1650i LED. Hier kunnen wij nog sneller heel veel toffe items mee maken. Om dit te vieren komen wij binnenkort met knalaanbiedingen 💥💥 Agfa Graphics
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Bij de receptie van Da Vinci College Leerpark Dordrecht hangt het partnerbord. Mooie blikvanger!
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 weeks ago
Wanneer je letterlijk kan zeggen dat je de grote en kleine klussen voor Mvtransport bv uit Oud-Alblas mag verzorgen. Wat een machtig mooie aanvulling op het bestaande wagenpark! #wrappen #huisstijl #bestickering
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
NIEUW - INNOVATIEF
Switch Folie is een zelfklevende privacyfolie. Een hightech variant op de verschillende folies die Korteland In- en Outdoor Signing biedt. Dat zijn mooie folies – al dan niet voorzien van een uitgesneden logo of bedrukking in fullcolour – op transparante delen van kantoor-, behandel of vergaderruimte. Deloitte en de Hogenschool in Rotterdam zijn jullie al voorgegaan. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.
Korteland Reclame