Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame9 hours ago
Deze zomer start aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk met de bouw van het Kindcentrum in De Plantage. Het nieuwe gebouw vervangt de tijdelijke huisvesting. In het toekomstige centrum komen het openbaar basisonderwijs, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. Ook is er voor ouders en kinderen een centrale plaats om elkaar te ontmoeten.

Bouwbord
De bouw van het Kindcentrum liet door omstandigheden op zich wachten.Maar het is nu toch zover. De schoolkinderen, leerkrachten, ouders én het gemeentebestuur keken naar dit moment uit. De bouw kan beginnen! Om dat op een feestelijke manier te illustreren heeft wethouder Govert van Bezooijen het bouwbord onthuld op donderdag 2 juli. Dit onder het toeziend oog van de enthousiaste kinderen.

Wij mochten het bord leveren voor deze feestelijke onthulling.
Korteland Reclame
Korteland Reclame7 days ago
Mooi artikel in het AD De Dordtenaar over Speciaalbakkerij van der Grijn Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! 🎈Wij mochten vorig jaar de bakkerij nog van een frisse look voorzien >>>>
https://www.korteland.eu/de-ideale-combi-korteland-schilders-en-korteland-in-en-outdoor-signing/
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Korteland In- en Outdoor Signing mag al jaren alle signing voor Cérélia uit Sliedrecht uitvoeren. Het bedrijf is bij vele nog bekend als De Bioderij. Behalve pannenkoeken worden hier dagelijks miljoenen poffertjes en American pancakes geproduceerd, die wereldwijd bij zo’n 200 internationale afnemers in de retail- en foodservicebranche terecht komen. Kwaliteit en veiligheid staan hier hoog in het vaandel. Zo leverde wij ook hier de materialen voor de Covid-19 maatregelen.
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Wat een heerlijke enthousiasme heeft deze man! En een prachtig en betrouwbaar bedrijf opgezet. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst van ons.
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 weeks ago
Onze akoestische wandpanelen hebben wij met verschillende vullingen en structuren. Wolvilt is gemaakt van zuiver scheerwol. Dit product heeft van nature vuil afstotende eigenschappen, is isolerend, geluidsabsorberend en onbrandbaar.
Verkrijgbaar in veel uni kleuren en vaak gemonteerd op frame met geluidsabsorberend materiaal als een perfecte geluidsdemper voor in kantoor, werkplaats, school, of kerk.
En ook nog eens 100% duurzaam!
Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden.
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
Aardoom Hoveniers al gespot met deze nieuwe aanwinst?! ⤵️ Wij mochten de reclame verzorgen zodat ze herkenbaar rondrijden. Veilige kilometers toegewenst!