Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Onder de noemer ‘Vakmanschap bij Korteland’ wordt er namens Korteland Schilders B.V. en Korteland Reclame B.V. elke maand een nieuwsbrief uitgestuurd.

In de Vakmanschap bij Korteland van deze maand blikken we terug op een práchtig wit Kinderdijk, het werelderfgoed waarvan we trotse sponsor zijn. Verder vertellen we meer over het ambacht van het bestickeren, beletteren en wrappen van wagens, maar ook over het aanbrengen van vele meters glasvlies voor Perfectkeur in de ‘Ida Hoeve’. Daarnaast komt ook het kantoorpand van Van Hoften aan bod waar we met naadloosbehang sfeer hebben kunnen aanbrengen. Tot slot geven we informatie over buitenschilderwerk in winterse omstandigheden. Lees de nieuwsbrief hier:
https://www.korteland.eu/vakmanschap-bij-korteland/
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Onlangs mochten wij aan de slag voor de Guido de Brés Wartburg College. Zij vroegen ons om de kantine een herkenbare Rotterdamse uitstraling te geven. Hierbij het resultaat! Herkennen jullie deze Rotterdamse hoogtepunten?
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Als Ruben bezorgt, zijn wij onbezorgd!
Ook afgelopen week met alle winterse weersomstandigheden.
In 2011 is Ruben zijn bedrijf Onbezorgd Bezorgd gestart en deze transportonderneming groeit lekker door. Ruben begon zijn logistieke dienstverlening met één bus. Die heeft hij bij Korteland In- & Outdoor Signing laten bestickeren. Later, bij de uitbreiding van Onbezorgd Bezorgd, kwamen er meerdere bestelbussen en ook een aanhangwagen aan te pas. Ook deze zijn door Korteland onder handen genomen voor de signing. Wij maakten hier een fotoreportage van met Van der Wal Fotografie en Film.
https://www.korteland.eu/als-ruben-bezorgt-zijn-wij-onbezorgd/
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 weeks ago
Laat je vrachtwagen wrappen, beletteren of bestickeren!
Bij Korteland In- & Outdoor Signing hebben we opdrachtgevers waarmee we al járen samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan Wemmers Tanktransport en Kleijn Transport. De hoofdfoto van dit artikel is niet voor niets uit 1995. Hierop is te zien dat Adrie Korteland een wagen van Wemmers bestickert. Zo’n 25 jaar geleden dus!
https://www.korteland.eu/laat-je-vrachtwagen-wrappen-beletteren-of-bestickeren/
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 weeks ago
Lunchtime!
Hoek's vishandel heeft een nieuwe verkoopwagen.
Wij hebben meegedacht met het nieuwe ontwerp voor op de verkoopwagen en de belettering verzorgd.
Mooi herkenbaar toch?!🐟

De verkoopwagen van Hoek’s Vishandel kan je op verschillende plekken in de regio tegenkomen voor een lekkere vis bij de lunch of als avondeten. Of gewoon voor een lekker tussendoortje natuurlijk!

🦐Streefkerk woensdag 10:00-12:30 bij de muziektent
🐠Groot-Ammers woensdag 13:00-17:15 op de markt Fortuinplein
🦀Nieuw-Lekkerland donderdag 10:00-12:30 op het plein Albert Heijn
🐟Nieuw-Lekkerland donderdag 13:00-17:00 op het Kleijburgplein
🦑Nieuwpoort vrijdag 10:00-11:45 aan de Korte Tiendweg
🦐Groot-Ammers vrijdag 12:00-12:45 op industrieterrein Gelkenes
🐠Groot-Ammers vrijdag 13:00-15:45 aan de Korte Tiendweg
🦀Oud-Alblas vrijdag 16:30-17:45 Schoolstaat bij de kerk
🐟Nieuw-Lekkerland zaterdag 08:30-13:30 op de markt Planetenlaan
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 months ago
De tribunes van stadions worden nu vaak afgedekt met (span)doeken om er iets meer sfeer in te krijgen. Bij Feyenoord Rotterdam hebben ze een hele bijzondere actie bedacht. Zo zie je maar dat het " ouderwetse spandoek " ineens weer van toepassing is. Ook nog steeds bij ons in het assortiment uiteraard! 😉 Bekijk deze video over de actie https://youtu.be/KMwbYXTWWC0