Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame6 hours ago
Makado Alblasserdam heeft de zaterdag voor Moederdag een muzikale verrassing in petto. Hoe leuk is dat?! Wij mochten de duurzame kartonnen promotiemiddelen produceren. Naar ontwerp van Gerbengerrit. Bezoek onze website voor het ruime assortiment van duurzame promotiemiddelen. P.s. op de achtergrond ook onze Covid-19 duurzame kartonnen communicatiemiddelen die wij eerder geleverd hebben.
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Hebben jullie onze vloerstickers en displays al gezien? Hieronder enkele voorbeelden, maar uiteraard in ieder geweest design en formaat te leveren. ⤵️
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Koningsdag = Woningsdag geworden, niet echt hetzelfde natuurlijk. Wij hopen dat de oranje tompoezen er niet minder om smaken!
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Heus Staal te Papendrecht is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist in de levering van diverse staalproducten. Je kan bij ze terecht voor stalen buizen, balken, platen, kokerprofielen, stafstaal, lasbochten, lasflenzen, overige buiscomponenten, roosters en traptreden. Ze zijn leverancier voor de agrarische, metaal, bouw & infra en maritieme sector. Wij verzorgden de signing bij de toegang.
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
Wij kunnen deze schermen in iedere maat en vorm leveren. Los staand op het bureau of bevestigd aan de huidige akoestische afscheiding. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid voor een duurzame kartonnen ombouw. Hier kan je ieder gewenst design op laten printen. Op deze manier is het ook direct een eyecatcher.

Acrylaat-ofwel Plexiglas platen kennen jullie misschien als windscherm. Ze worden op dit moment veel op balies en aan kassa’s ingezet om besmetting te voorkomen. Maar ook al in de kantoortuinen en op scholen.
De voorgeschreven 1,5 meter afstand blijkt in de praktijk bij balies, kassa’s, kantoren en scholen praktisch moeilijk haalbaar. Dit geeft niet alleen een gevoel van onveiligheid voor medewerkers, maar het kan ook levensgevaarlijk zijn.

Delen van dit bericht waarderen wij! 👍
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 weeks ago
MECS BV uit Sliedrecht verbinden mechatronische oplossingen waarmee de meest verscheidene totaaloplossing voor de klant wordt gerealiseerd. Zo ontzorgen zij de klant binnen het hele traject, van advies tot uitvoering en hechten zij veel waarde aan duurzame relaties. Dit doen ze in samenwerking met hoogopgeleide monteurs, A-Leveranciers en partners. Wij hebben de bedrijfswagens in huisstijl mogen uitvoeren. Veilige kilometers toegewenst!