Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame4 hours ago
Trotse sponsor, vandaag ook in de Klaroen.nl Zaterdag 26 mei opendag 👉 https://www.korteland.eu/waarom-wij-stichting-samen-werken-sponsoren/
Korteland Reclame
Korteland Reclame2 days ago
We hebben weer iets nieuws. Het kartonnen krukje!
Klinkt misschien niet bijster hip, maar dat is het wel. Een kartonnen krukje dat je binnen één minuut in elkaar kunt zetten, dat met gemak 200 kilo kan dragen en in elke gewenste uitstraling te leveren is. Wij van Korteland In- en Outdoor Signing vinden het helemaal geweldig.
Lees er hier alles over 👉https://www.korteland.eu/het-leukste-kartonnen-krukje-ooit/
Korteland Reclame
Korteland Reclame is in Kinderdijk.5 days ago
🛍Onmisbaar, een duidelijke visual voor je shop🛍 Wij mochten de verschillende visuals aan en in het pand leveren.
Korteland Reclame
Korteland Reclame
Korteland Reclame6 days ago
Houd jij ook van grote machines en met je handen werken? Kortom wil jij werken bij Kruiswijk Groep B.V.? Ga dan naar de Open Bedrijvendag op zaterdag 14 april van 9.00 tot 12.00 uur! Wij mochten o.a. de signing verzorgen bij het nieuwe pand.
https://kruiswijk.eu/nieuws/schrijf-je-in-voor-de-open-bedrijvendag
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd — trots.1 week ago
Het vakantie seizoen is weer van start en wij mochten de huisstijl verzorgen voor deze schepen 🛳️
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Innovatief onderwijs en onderzoek. De Universiteit Utrecht werkt aan een betere wereld. Hun onderzoek is grensverleggend en gericht op het oplossen van grote mondiale vraagstukken. Onze cultuur van samenwerking maakt innovatie, nieuwe inzichten en maatschappelijke impact mogelijk. Geen saaie school en met deze visuals die wij geplaatst hebben sluit dat helemaal aan.