Direct contact? (0184) 68 44 08

Korteland Reclame

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord. Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.
Korteland Reclame
Korteland Reclame5 days ago
Whiteboards: in elke maat en in uw huisstijl

Whiteboards… ze zijn altijd handig voor een (snelle) aantekening in groepsverband. Of voor het ophangen van wat afbeeldingen die iedereen tijdens een vergadering moet kunnen zien. Gemakkelijk met wat magneten. Ideaal in presentatieruimtes, voor een aanvullende uitleg die een klein tekeningetje vereist, maar ook voor het uitschrijven van ideeën tijdens brainstorms.
https://www.korteland.eu/whiteboards-in-elke-maat-en-in-uw-huisstijl/
Korteland Reclame
Korteland Reclame1 week ago
Een van onze paradepaardjes als het om autobelettering of complete fullcolourprints gaat, is wel het wagenpark van Wemmers Tanktransport uit Bleskensgraaf. Een prachtig bedrijf dat is gespecialiseerd in het transport van vloeibare levensmiddelen. Te vinden middenin de Alblasserwaardse polder maar met internationale allure. En wij, Korteland In- en Outdoor Signing, mogen al jarenlang dit bedrijf tot onze meest gewaardeerde klanten rekenen. Lees hieronder het complete artikel.
https://www.korteland.eu/ons-paradepaardje-de-belettering-op-de-wagens-van-wemmers-tanktransport/
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Wat leuk! Deze foto’s kregen wij binnen van een opdrachtgever die creatief aan de slag is gegaan met de hertenkoppen en rendieren. Wil jij dat ook? Lees er alles over op onze website >>> https://www.korteland.eu/is-het-al-bijna-kerst/
Korteland Reclame
Korteland Reclame3 weeks ago
10 BIJZONDERE RECLAME VOERTUIGEN DIE IEDEREEN KENT
JM Promotions schreeft er een herkenbaar blog over
http://www.jmpromotions.nl/blog/bijzondere-reclame-voertuigen/
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd — bij Volker Staal en Funderingen.4 weeks ago
Wist jij vast niet! Wij leveren ook Magnetische Whiteboards. Verschillende afmetingen en geheel in de huisstijl van de klant!
Korteland Reclame
Korteland Reclame heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.4 weeks ago
Alle werkplaatsen, ateliers en productieruimtes worden voorzien van LED verlichting. Uitgevoerd door Elmon. Meer weten over onze MVO inspanningen? 💡 Bezoek dan onze website https://www.korteland.eu/mvo/