Direct contact? (0184) 68 44 08

Op 8 juni 2023 was het zover: dorpshuis De Beemd uit Oud Alblas werd heropend. Het relatief jonge gebouw kon nog wel wat sfeer gebruiken. En wie ga je dan bellen? Precies; Korteland In & Outdoor Signing. Samen met de nieuwe beheerders Mick en Eida Uitman inventariseerde we de wensen om vervolgens aan te kloppen bij Piet Mes, onze fotograaf.

Binnen een week heeft het team van Korteland het hele project gerealiseerd. Vanaf inmeten tot en met de montage!

Maar hoe kom je aan goede beelden? Dan komt fotograaf Piet Mes uit Oud-Alblas in beeld! Hij voorzag Korteland van sfeervolle beelden uit de omgeving; prachtige foto’s die geschikt zijn om geprint te worden op grote formaten. In dit geval foto’s uit de natuur, ter plaatse gemaakt in Oud-Alblas, om de grote, zakelijke vlakken om te toveren in sfeermakers. Scheidingswanden tussen zalen, deuren, veelal voorzien van beeld.

Bijzonder ook aan dit project? De snelheid en samenwerking met het beheerdersechtpaar. Deze kersverse beheerders ‘gaan ervoor’, dat is wel duidelijk. Vol nieuwe ideeën en plannen om van dorpshuis De Beemd een locatie te maken waarin elke dorpsbewoner (of daarbuiten) terecht kan voor feesten, jubilea, vergaderingen of welke bijeenkomst dan ook. Al dan niet met catering. En uiteraard voorzien van allerlei multimediafaciliteiten. Dus als je binnenkort iets te vieren hebt, dan weet je waar je moet zijn!

terug naar ons werk