Direct contact? (0184) 68 44 08
Logo_Olenex

HET SUCCESVERHAAL VAN OLENEX EN KORTELAND: EEN PARTNERSCHAP DAT UITBLINKT IN PROFESSIONALITEIT

Mooie woorden van een tevreden klant:

“Bij Olenex geloven we in het belang van sterke partnerschappen. Dit geloof werd onlangs bekrachtigd door onze samenwerking met Korteland in het tot stand brengen van het Olenex Experience Centre in Zaandam. Vanaf het begin was het duidelijk dat Korteland niet zomaar een leverancier is, maar een partner die echt waarde toevoegt. Hun professionaliteit en oplossingsgerichte aanpak hebben een diepe indruk op ons gemaakt.

Het was een samenwerking waarbij Korteland niet alleen onze doelstellingen begreep, maar deze ook naar een hoger niveau tilde. Door actief mee te denken en innovatieve ideeën aan te dragen, hebben zij ervoor gezorgd dat het eindresultaat onze verwachtingen niet alleen voldeed, maar deze zelfs overtrof. Het Olenex Experience Centre staat nu als een baken van onze gezamenlijke inzet voor kwaliteit en excellence.

De implementatie van het project was een toonbeeld van professionaliteit. Alles verliep naadloos en binnen de gestelde termijnen, een prestatie die in onze branche niet onopgemerkt blijft. De expertise en het vakmanschap van Korteland verdienen lof en erkenning.

Wij bij Olenex zijn trots om Korteland aan te bevelen bij elk bedrijf dat op zoek is naar een leverancier die niet alleen levert, maar ook meedenkt en excelleert. Hun werk is niet alleen een visitekaartje voor hun vaardigheden, maar ook een weerspiegeling van de synergie tussen klant en leverancier. Het Olenex Experience Centre is meer dan een project; het is een testament van wat mogelijk is wanneer visie, toewijding en partnerschap samenkomen.

Ontdek zelf de kwaliteit en professionaliteit die Korteland ons heeft geboden en laat u inspireren voor uw eigen projecten. Voor ons bij Olenex is dit het begin van vele succesvolle samenwerkingen. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en we zijn ervan overtuigd dat Korteland daarin een centrale rol zal spelen”.

terug naar ons werk