Direct contact? (0184) 68 44 08

Het eigen gezicht van naadloze wandbekleding

In korte tijd een totaal andere uitstraling van uw (bedrijfs-) interieur? Met onze naadloze wandbekleding ligt dit binnen handbereik. Die saaie vergaderkamer wordt een bron van inspiratie, het gedateerde kantoor verandert in een plezierige werkomgeving. En de receptie krijgt de uitstraling van een gastvrije ontvangstruimte waar je je meer dan welkom voelt.

Ideaal voor horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, kantoorpanden, winkels, bedrijfspanden, enzovoort.

Korteland In- en Outdoor Signing werkt hierin samen met Sfeerwall.nl. Deze partij is specialist in naadloze wandbekleding.

Naadloos behang

De wandbekleding is eigenlijk een naadloos behang wat snel gerealiseerd kan worden. Het naadloze behang kan worden aangebracht in full-colour (fc), zodat de sfeer direct verfrist wordt. Breng het naadloze behang aan in de entree om direct een goede eerste indruk te maken bij gasten, of geef medewerkers een sfeervolle en rustieke werkruimte met bijvoorbeeld afbeeldingen vanuit de polder.

bekijk meer van ons werkklik hier voor sfeerwall.nl

Laatste nieuwsberichten over sfeerwanden en frames