Direct contact? (0184) 68 44 08

Het eigen gezicht van naadloze sfeerwanden

In korte tijd een totaal andere uitstraling van uw (bedrijfs-) interieur? Met onze naadloze wandbekleding ligt dit binnen handbereik. Sfeerwanden transformeren de saaie vergaderkamer om in een bron van inspiratie, het gedateerde kantoor verandert in een plezierige werkomgeving. En de receptie krijgt de uitstraling van een gastvrije ontvangstruimte waar je je meer dan welkom voelt.

Ideaal voor horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, kantoorpanden, winkels, bedrijfspanden, enzovoort.

Naadloos behang

Naadloos behang of fotobehang leveren wij in iedere afmeting en zonder naden. Zelfs tot een muur van 9 meter breed. Iedere opdruk in full colour is mogelijk. Of dit nu een mooie natuurfoto, grafische afbeelding, bedrijfsproduct of luchtfoto is. Dit type wandbekleding kunnen de mensen van Korteland In- en Outdoor Signing heel snel realiseren én voor u aanbrengen.

Wallwrapp of muurfolie

De wanden binnen veel bedrijfspanden zijn voorzien van (glasvlies)behang. Zijn wanden toe aan een nieuwe print zonder dat u het behang wilt verwijderen of de wand opnieuw moet stuccen? Dan is wallwrapp een ideale oplossing. Deze muurfolie wrappen wij zorgvuldig over het bestaande behang. De structuur van het glasvliesbehang blijft daarmee zichtbaar. De folie kunnen wij in iedere gewenste (grafische) afbeelding beprinten.

Textielframes

Het meest breed inzetbare product zijn onze textielframes. De constructie bestaat uit een aluminium lijst met textieldoek. De aluminium lijst met het textieldoek (peesdoek) ertussen gespannen, bevestigen onze mensen met schroeven aan de muur. Op deze manier hangt het doek altijd mooi strak.

 

De textielframes zijn in iedere gewenste afmeting verkrijgbaar en kunnen wij met iedere opdruk beprinten. De frames biedt Korteland In- en Outdoor Signing aan in diverse uitvoeringen:

  • met led-verlichting, voor sfeervolle aanlichting,
  • met dubbelzijdig peesdoek, waardoor beide zijden dezelfde of juist een verschillende print kan krijgen,
  • met een akoestische vulling om zo de weerkaatsing van geluid in een ruimte te verbeteren.

De textielframes zijn breed inzetbaar. Bijvoorbeeld voor promotionele toepassingen binnen het bedrijfspand of bureau-afscheidende wanden in een open kantoorruimte.

Akoestische panelen

In ruimtes waar de akoestiek beter kan, zijn deze panelen een uitstekende oplossing. Behalve dat ze een prachtige sfeerimpressie aan de wand geven, verbeteren deze speciale panelen direct de akoestiek in elke ruimte.

De akoestische panelen bestaan uit een zwarte aluminium lijst met daarin beprinte stof voorzien van een akoestische vulling dat uit gerecyclede spijkerbroeken bestaat. Om geluid aan zowel de voor- als de achterzijde (wand) van het paneel te dempen, bevestigen wij het paneel op 2 cm van de wand. Het effect is dan het grootst.

De maximale afmetingen van akoestische panelen zijn 230 x 160 cm.

In al deze type sfeerwanden denken de mensen van Korteland In- en Outdoor Signing graag met u mee. In de keuze welk type voor welke doeleinde het beste geschikt is. Maar eventueel ook in de keuze van print of grafisch ontwerp.

Onze mensen werken voor deze producten samen met Sfeerwall.nl. Deze partij is gespecialiseerd in het aanbrengen van sfeerwanden.

bekijk meer van ons werkklik hier voor sfeerwall.nl